Нашият екип:БоянБоян е създател на "Българска Организация на Хижите с Обсервация". Той е двигателя и главен идеен генератор за каузата. Започва да изучава компютърни науки още на 15 годишна възраст, когато тепърва навлизат компютрите и интернет технологиите в България. За него следва период от 20 години, през които развива сферата на Телекомуникациите в България и се стреми към високо ниво и качество на интернета като цяло.

Боян е инженер по Телекомуникации и Еколог, активен планинар и колоездач, филантроп и авантюрист по заряд. Мечта му е да обикаля планетата участвайки в експедиции и да създава наука.

Любим негов цитат е:

„Граници - никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора”
/Thor Heyerdahl/ДимитърДимитър участва в развойната дейност на сдружението. Той е радиолюбител и участник в осигуряването на комуникациите при провеждане на планински ултра маратони.

Димитър е студент по Телекомуникации, планинар и колоездач. Обича да прекарва свободното си време в планината и любим негов цитат е:

„Някак си е забавно да правиш невъзможното“
/Walt Disney/ПетърПетър участва в логистиката на сдружението. Обикаля планините откакто се помни и се интересува активно от Българските отколешни обичаи и бит.

През последните години се развива в сферата на сигнално-охранителните системи, а любим негов цитат е:

"Ако искаш да имаш нещо, което досега не си имал, трябва да започнеш да правиш неща, които до сега не си правил"
/Robert Kiyosaki/Вашата подкрепа е наш двигател за добри дела!