Нашият екип:Боян ПресолскиБоян е създателя и управител на "Българска Организация на Хижите с Обсервация". Той е двигателя и главен идеен генератор за каузата. Започва да изучава компютърни науки още на 15 годишна възраст през далечната 1996-та година, когато тепърва навлизат компютрите и интернет технологиите в България. За него следва период от 20 години, през които развива сферата на Телекомуникациите в България и се стреми към високо ниво и качество на интернета като цяло.

Боян е студент по Телекомуникации и Екология, активен планинар и колоездач, филантроп и авантюрист по заряд. Мечта му е да обикаля планетата участвайки в научни експедиции и да създава наука.

Любим негов цитат е:

„Граници - никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора”
/Thor Heyerdahl/Димитър ИлковДимитър е двигателната сила в развойната дейност на сдружението. През 2006-та завършва техникум по слаботокова електротехника и от тогава се развива в сферата на системите за сигурност и охрана. Той е активен радиолюбител и участник в осигуряването на комуникациите при провеждане на планински ултра маратони.

Димитър е студент по Телекомуникации, планинар и колоездач. Прилага уменията си с желание за автономност, енергийна ефективност и екологичност на проектите. Обича да прекарва свободното си време в планината и любим негов цитат е:

„Някак си е забавно да правиш невъзможното“
/Walt Disney/Петър СтояновПетър е логистичната сила на сдружението. Обикаля планините откакто се помни и се интересува активно от Българските отколешни обичаи и бит.

През последните 20 години се развива в сферата на сигнално-охранителните системи за специфични обекти, а любим негов цитат е:

"Ако искаш да имаш нещо, което досега не си имал, трябва да започнеш да правиш неща, които до сега не си правил"
/Robert Kiyosaki/Вашата подкрепа е наш двигател за добри дела!