F 20% отстъпка за чорапи Shushon®
free web site makerБългарските мерино чорапи Shushon®

Вече с 20% отстъпка до края на сезона!

Историята започва в далечното минало, преди създаването на много империи, когато занаятите са били най-голямото богатство.
Българската дума „шушон“ означава традиционен ръчно плетен вълнен чорап. Използвана е овча вълна, която е обработвана и багрена в ярки цветове. Чрез ръчно плетене са създавани пъстрите чорапи, които са били незаменими векове наред. Последните десетилетия те са изместени от технологичния бум.Визията на Shushon® е да върнат славата на природосъобразния вълнен чорап, реновиран и съживен за новите стандарти на живот. Поради това екипът на Shushon® са се специализирали в създаването на най-добрия вълнен продукт, а екипът на БОХО™ Ви ги препоръчва.

Shushon® са направени от Мерино вълна, която е натурално антибактериален, хипоалергенен и немиришещ продукт.


Чорапите Shushon® са винаги доверен спътник както в леките градски разходки, така и в най-екстремните спортни предизвикателства.

Добрият продукт заслужава подобаващо отношение, за да продължи да служи вярно на собственика си. Тук ще ви споделим няколко простички съвета, когато вече притежавате чифт чорапи Shushon® и дойде време за първата тяхна баня:

- Моля, перете машинно на щадяща програма с до 30°C температура, а най-добре на ръка без да използвате избелващи и омекотяващи продукти. Обагрените вълнени влакна не биха простили такова отношение.- Един трик – обърнете чорапите наопаки и ги перете така, за да запазите техните качества.

- Вълнените ви чорапи също така не биха одобрили машинното съхнене, гладенето и химическото чистене.

Ако все пак решите да пренебрегнете горните съвети, то бъдете внимателни. Не бихме искали да видим нито един изтерзан вълнен чорап, особено ако той е Shushon®.


Чорапите Shushon® са тествани няколко години лично от самият БОХО на всякакъв тип планински терен, екстремални условия и издържаха на стотици пранета.
Смело и безотговорно можете да поръчате с код Shu2020, срещу който ще получите 20% отстъпка от цената на всеки чифт, а екипът на БОХО™ Ви уверява, че ще останете приятно изненадани.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ

Поръчай Shushon®
default affiliate link