huts.bg зарежда...

Уебкамери от планините

huts.bg е единствената платформа, която притежава права за излъчване на поместените в този сайт камери.

Камерите са собственост на стопаните на хижите/заслоните и могат да бъдат спирани във връзка с провеждането на частни събития.

huts.bg не е интернет доставчик и разчита на външен такъв за свързаност. huts.bg осигурява връзката между доставчика и хижата/заслона.

Оборудването се поддържа от екипа на huts.bg.

huts.bg не дава съгласие за използване, преизползване и разпространение на кадри в други платформи и сайтове!

Всяко замазване/заличаване на водния знак huts.bg и отличителните символи във видео потоците, както и кражбата на видео фрагменти и снимки за използване в други платформи под предтекст, че са тяхна собственост, е наказуемо и не е етично спрямо стопаните на хижите/заслоните.

Платформата е достъпна само на адрес huts.bg и всяко препращане от други платформи крие риск за сигурността на крайния потребител (Вие).

huts.bg е безплатен сайт и не съдържа реклами.

huts.bg беше част от Българска Организация на Хижите с Обсервация - БОХО - проект, който приключи официално през октомври 2022. От август 2023 huts.bg е с нови собственици и екип.

Данните за времето и метеорологичната обстановка се предоставят от meter.ac.

Ние сме скромен екип, който в свободното си време оборудва българските хижи и заслони с интернет, онлайн метеостанции и уеб камери.

Нашата цел е да позволим на посетителите да знаят предварително метеорологичните условия в планината и да разчитат на точна и актуална прогноза за времето. Нашата мисия е да насърчаваме съзнателния екотуризъм и опазването на околната среда.


© huts.bg Всички права запазени. Версия 20240325